Belangstellingsregistratie 3e zonnedak.

EC Noorddijk is gestart met de installatie van een 3e zonnedak.
Dit zonnedak in het kader van de zogenaamde postcoderoosregeling komt op het bedrijfspand van René Reinders (Reinders Reclame) aan de Stettinweg 7 op Driebond in Groningen.

We geven voor dit dak 190 zondelen (= participaties) uit. Als u belangstelling hebt om één of meer van deze participaties te verwerven, verzoeken wij u dit belangstellingsregistratieformulier in te vullen. Een zondeel/participatie staat gelijk aan 250 kWh per jaar. Let erop dat u alleen over de hoeveelheid elektriciteit die u verbruikt belastingteruggave krijgt. Als u bijv. 2500 kWh per jaar verbruikt kunt u dus voor maximaal 10 participaties meedoen. Om deel te nemen moet u in onze postcoderoos wonen en u moet lid zijn of worden van onze coöperatie.

Onze postcoderoos omvat de volgende postcodegebieden: 9622, 9723, 9731, 9732, 9733, 9734, 9735, 9736, 9785, 9797 en 9798. Als uw postcode begint met één van deze 4 cijfers kunt u meedoen; anders helaas niet.

Voor één (1) participatie betaalt u een eenmalige inleg van € 99,- en een contributie van € 10,- per jaar. Via uw energieleverancier krijgt u op dit moment bijna € 30, – per jaar aan belastingvoordeel retour (tarieven van 2020). Maar de verwachting is dat de energiebelasting op elektriciteit de komende jaren (licht) gaat dalen. Daarom rekenen we met een gemiddelde teruggave van € 26,- per jaar gedurende de looptijd van het project. Die looptijd is 15 jaar en start als het dak in productie gaat (per 1 december 2020). Omdat door die verwachte daling van de energiebelasting er enige onzekerheid over het rendement op deze investering ontstaat, garanderen wij een terugverdientijd van 6 jaar. Mocht de energiebelasting verder dalen dan verwacht dan passen wij uit de reserves van de coöperatie het verschil bij.

De belangstellingsregistratie verplicht u nog tot niets, maar bepaalt wel de volgorde waarin de participaties uitgegeven worden. Wees er dus snel bij want op = op en dit is ons laatste dak conform de huidige postcoderoosregeling. Die regeling wordt met ingang van 2021 gewijzigd omdat die te duur is voor de overheid.

Voor meer informatie over de postcoderoosregeling zie elders op deze website (tabblad “Uit eigen bron” > Postcoderoosregeling).
Voor meer informatie over deze aanbieding zie het informatiedocument en de flyertekst over dit project onder “Projecten” > Zonnedak R. Reinders.

U kunt op dit formulier ook aangeven dat u eerst meer informatie over ons aanbod wilt ontvangen.

Ik wil:

Privacy-beleid

14 + 14 =